Ontwerp je eigen geboortekaartje

Heb je een eigen ontwerp

En wil je je eigen kaartje in het echt zien en thuis gestuurd krijgen? Dan kan je een drukproef laten maken van je kaartje.
De kosten hiervan zijn € 4,95. Deze krijg je terug als je een bestelling plaatst bij kaart4you. De kosten van de geboortekaartjes blijven verder gelijk (zie prijzen).

Heb je zelf leuke ideeën en/of specifieke wensen en wil je die door ons laten uitvoeren.

Laat het ons weten! Samen met jou maken onze creatieve ontwerpers een kaart die helemaal bij jou past, geheel naar eigen smaak en stijl. De kosten voor een nieuw ontwerp zijn € 29,95

Omschrijf op het bestelformulier zo duidelijk mogelijk hoe je kaart er uit moet zien

Stuur ons eventueel digitale bestanden van tekeningen, schetsen, foto’s of je eigen ontwerp.

Wij gaan dan aan de slag

Zodra het ontwerp klaar is ontvang je een digitale proefversie van jouw kaart.  In overleg met jou kunnen we dan uiteraard nog aanpassingen doen en opnieuw een digitale proefversie opsturen. Als je uiteindelijk helemaal tevreden bent met het ontwerp kunnen we je een echt exemplaar via de post toesturen.

Als je kindje is geboren

Geef je de laatste wijzigingen aan ons door. Wij gaan dan zo snel mogelijk de kaarten drukken en naar jullie toesturen.

Heb je een kaart uitgekozen waar een of meerdere foto’s in geplaatst kunnen worden, dan kun je deze foto’s samen met de laatste aanpassingen digitaal aanleveren. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een laatste digitale proefversie ter beoordeling voordat we de kaarten gaan drukken.